Személyre szabott biztonság

Az alkalmazás megalkotásánál az volt a célunk, hogy a modern technikát hívjuk segítségül a biztonság érdekében. Manapság mindegyikünk zsebében ott lapul egy tenyérnyi lehetőség a biztonságunk fokozása érdekében; az okostelefon. Ennek tudását fogtuk munkára, és hívtuk segítségül hozzá az önkormányzat és a rendőrség erőforrásait. A végeredmény a Kezedben a biztonságod rendszer lett, amely hatékony segítséget jelent a kiránduláson elszenvedett bokaficamtól, az éjjeli utcai támadásig minden vészhelyzetben. 
 
 

Ingyenesen letölthető!

A mindennapi biztonságodhoz töltsd le most, a telefonodra az android vagy ios verzióhoz az alkalmazást.

ANDROID - LETÖLTÉS >>>      IOS - LETÖLTÉSE >>>

Mindig nálad lehet!

Ahogy a telefonod, így a segélyhívó alkalmazás is mindig nálad lehet. Így ha bajba kerülsz, azonnal tudsz pánik riasztást indítani.

 

Hatékony segítség!

Ha riasztást indítasz, akkor az általad megadott emberek értesítést kapnak a telefonjukra, hogy bajba kerültél. Amennyiben az adott területen központi segítségkérés is elérhető, úgy a rendőrség is értesítést kap.

Vezeték nélküli eszközökről is működtethető!

Akkor is tudsz riasztást indítani egy külső eszköz segítségével, ha a telefonod nincs a kezedben. Külsős eszközökről rövidesen több információt biztosítunk.